About me...

Fotografia mea
Bucuresti, Bucuresti, Romania
ce pot sa zic??!!...prietenii mei sunt totul pt mine! fara ei nu as fi cine sunt acum... ei ma inteleg chiar daca as fi fericita,trista sau indragostita (ceea ce se intampla mai mereu :))))) pur si simplu ii adooor!!! mereu rad cu ei chiar si in cele mai proaste zile ale mele, pentru ca nu pot sta suparata nici macar o secunda fara ca ei sa ma faca sa rad:)...sh partea a doua vine cand sunt indragostita:)))...atunci chiar sunt cu capul in nori sh rad in prostie:))..dar asta sunt cu zile bune sau rele mereu zambesc:)

10 iunie 2011

Adio 8B!:(

Nu pot sa cred ca asta a fost ultima zi din clasa a 8-a, a trecut asa repede timpul....parca ieri eram in clasa intai si plangeam ca nu vrem la scoala:)). Dar de-a lungul timpului am trecut prin multe si mereu ne-am adaptat situatiilor (la teste, teme, atunci cand cineva murea de foame:)), ...)
As fi vrut sa nu se termine niciodata, mai ales ca pe multi dintre colegi n-o sai mai vad decat peste 10 ani.:( In acesti ani am invatat cum sa fim o adevarata "familie" si o sa-mi lipseasca mult aceasta clasa si nebuniile facute de fiecare  pentru ca impreuna am format 8B <3. Chiar daca de la anul vom avea noi colegi si alti prieteni cu care sa radem si sa glumim mereu, in inima noastra va ramane aceasta amintire a clasei 8B, pentru ca e UNICA si niciodata nu va mai exista una ca ea.
Va iubesc mult pe toti si sper sa ne vedem cat mai curand!:(<3 (inafara de examene desigur:)))) )   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu