About me...

Fotografia mea
Bucuresti, Bucuresti, Romania
ce pot sa zic??!!...prietenii mei sunt totul pt mine! fara ei nu as fi cine sunt acum... ei ma inteleg chiar daca as fi fericita,trista sau indragostita (ceea ce se intampla mai mereu :))))) pur si simplu ii adooor!!! mereu rad cu ei chiar si in cele mai proaste zile ale mele, pentru ca nu pot sta suparata nici macar o secunda fara ca ei sa ma faca sa rad:)...sh partea a doua vine cand sunt indragostita:)))...atunci chiar sunt cu capul in nori sh rad in prostie:))..dar asta sunt cu zile bune sau rele mereu zambesc:)

9 mai 2011

For you,Didi:X

Pentru ca te iubesc si pentru ca meriti. Pentru ca ador cum ne strambam in fiecare zi una la alta  incercand sa parem suparate una pe alta. Pentru ca ador ca aceasta "cearta" nu tine mai mult de 2 min. Pentru ca amandoua suntem inebunite dupa accesori, mai ales dupa cercei:X. Pentru ca aman2 adoram aceleasi carti. Pentru ca din fericire (multumesc DOMNULUI!!!) nu avem aceleasi gusturi la baieti:)). Pentru ca numai cu tine stau in spate in ora de franceza si vb nonstop sau facem orice altceva:)). Pentru ca numai cand sunt cu tine se intampla faze amuzante cu tipii de pe strada:)))). Te ador pentru ca ai un catelush asa dragalas.
Te ador pentru ca desi uneori suntem diferite totusi ne intelegem. Te ador pentru ca mereu zambesti si ma faci sa ma simt ca un copilas mic fara griji. Te ador pentru ca mereu cand te privesc in ochi iti vad inocenta reflectata in ei si pentru ca mereu ma faci sa ma simt mai bine oricat de trista as fi. Pentru ca tu ma cunosti si sti cum sa ma  faci sa ma simt mai bine. Pentru ca suntem prietene bune, si pentru ca pur si simplu te iubesc. Pentru ca de abea astept ca la anul sa mergem impreuna la cursuri de streetdance. Pentru ca orice am face numai noi suntem alea inebunite dupa ochii albastri:X:X:X:X:)))). Pentru ca astea suntem noi, 2 prietene nebune dar care mereu se inteleg. Pentru ca te ador asa cum esti si sper sa nu te schimbi :*:*

3 comentarii:

  1. ce dragut....stai asa..km adik ma adori pt k am un caine asa dragut? =)) ce tupeista :))

    RăspundețiȘtergere
  2. aaa..si app stai cu mne in excursie? plz ;;) k nu vreau iar sa stau singura...k cine stie ce mai fac de data asta :))

    RăspundețiȘtergere