About me...

Fotografia mea
Bucuresti, Bucuresti, Romania
ce pot sa zic??!!...prietenii mei sunt totul pt mine! fara ei nu as fi cine sunt acum... ei ma inteleg chiar daca as fi fericita,trista sau indragostita (ceea ce se intampla mai mereu :))))) pur si simplu ii adooor!!! mereu rad cu ei chiar si in cele mai proaste zile ale mele, pentru ca nu pot sta suparata nici macar o secunda fara ca ei sa ma faca sa rad:)...sh partea a doua vine cand sunt indragostita:)))...atunci chiar sunt cu capul in nori sh rad in prostie:))..dar asta sunt cu zile bune sau rele mereu zambesc:)

18 aprilie 2011

O zi memorabila:)))

Vreau sa zic ca ieri a fost chiar o zi memorabila:))...pe langa faptul ca am iesit din casa desi nu aveam nici cel mai mic chef, si am fost in unirii s-au intamplat 2 chestii ff ciudate=)))
  Mai intai dupa ce m-am uitat cu Geo pe la un targ de hand-made si mi-am luat doar un lantisor!!! ( ceea ce e ciudat ca de obicei cheltui toti banii mai ales ca erau niste lucruri geniale acolo :X:X) ne-am uitat pe la diverse magazine si spre surprinderea mea am gasit o rochita care mi-a placut si am luat-o special pentru banchet (deci cred ca nu mi-am mai luat o rochie de vreo 6 ani=)) ...deci e ceva:)); si in al doilea rand Geo!!...Geo!! deci retineti:Geo!!! mi-a imprumutat mie bani!!!....ea care imi tot cerea mie bani....am fost socata:)))) (bn inca mai sunt dar asta e partea a doua):)))
  Dupa aceea am vrut sa mergem in parc la biciclete...dar ce surpriza era o coada imensa ca sa inchirieze bicicletele asa ca ne-am dus langa lac si am stat acolo:X....si cand am vrut sa beau apa ce surpriza...Geo luase sticla si se juca cu ea si in spatele ei alerga un caine ca sa ea sticla.....deci am ramas si fara sticla si fara apa:)))) oricum a fost tare ziua asta:))))

5 comentarii:

  1. Wow wow wow
    Ti-a imprumtat Georgia a noastra banii?!
    Mai intai samponul acum asta?!:O:O

    RăspundețiȘtergere
  2. da stiu!!! a fost ceva incredibil:)))) cred ca au rapito extraterestii si au schimbato:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. aloooooooooo!!! sunt aiiiciii!!:)))) in plus au fost cu imprumut...:))))
    In plus, inca o chestie ciudata...ne-a placut acelasi lucru!!!:)))
    IN al doilea rand te-as fi tinut la coada la biciclete, dar mi-a fost mila de tine si...bine, si de mine, dar te-am ascultat, desi vreau de un an sa merg cu bicicleta din nou...si atunci am mers la lac...
    In al treilea rand, Dana, eu am facut si un catel si o fata fericiti...:P :)))
    In ultimul rand, nu am fost rapita de extraterestrii...:))) am zis ca ar fi mai bine sa ma schimb...usor...pas cu pas...baby steps...:D:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. geo ti-a imprumutat bani? :O wow..pe asta chiar k trebuie sa o retii...ma refer la zi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. bine deci clar teau rapit extraterestii!!!!=)))))))))))

    RăspundețiȘtergere